Home Waarborgfonds autoschade vandalisme

Waarborgfonds autoschade vandalisme

13 okt 2011
1 min leestijd

Wilt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding van het Waarborgfonds dan moet de schade toegebracht zijn door een motorvoertuig. Autoschade door vandalisme, ofwel het opzettelijk beschadigen van eigendommen van anderen, valt helaas niet onder de voorwaarden die het Waarborgfonds stelt.Onder vandalisme vallen onder andere het bekrassen van uw auto met een scherp voorwerp, het leksteken van autobanden, het eraf trappen van uw spiegels of het lopen over uw voertuig. Wellicht kunt u schade ten gevolge van vandalisme vergoedt krijgen via uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Heeft u een verzekering lopen bij Alpina dan kunnen wij u natuurlijk helpen om een schadeclaim in te dienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Neemt u gerust contact met ons op.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op