Home Waarborgfonds motorverkeer eigen risico

Waarborgfonds motorverkeer eigen risico

30 sep 2011
1 min leestijd

>Wanneer het niet mogelijk is om een schadeclaim in te dienen bij de verzekeringsmaatschappij, bijvoorbeeld omdat de dader niet bekend is of omdat de bezitter van het voertuig geen verzekering heeft afgesloten, dan kunt u beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer.

Het Waarborgfonds kan u helpen wanneer u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Het Waarborgfonds Motorverkeer hanteert met ingang van 11 juni 2007 een eigen risico van € 250,00 per benadeelde partij voor schade veroorzaakt door onbekende motorrijtuigen. Voor andere situaties, zoals een onverzekerd of gestolen voertuig of een gemoedsbezwaarde, geldt geen eigen risico meer. Daarnaast is er ook geen eigen risico meer voor letselschade.
Heeft u een verzekering lopen bij Alpina dan kunnen wij u natuurlijk helpen om een schadeclaim in te dienen bij het Waarborgfonds. Neemt u gerust contact met ons op.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op