Over Ons

www.waarborgfonds.motorrijtuigen.nl.nl is een onderdeel van Diks verzekeringen. Diks verzekeringen is in 1970 opgericht. Wij willen de consument op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. In 1990 begonnen wij met het verzekeren van de eerste oldtimers en in 1997 lanceren we de site diks.nl. Inmiddels werken er nu 29 mensen bij Diks verzekeringen en nog zo’n 10 mensen via externe organisaties.

Werkwijze Diks verzekeringen

Onafhankelijke tussenpersoon
Diks verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat wij voor u altijd op zoek zijn naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Uw verzekering afsluiten binnen 5 minuten

Vergelijk en sluit online uw verzekering
Bij Diks verzekeringen kunt u uw verzekering in 5 minuten direct afsluiten. Mocht het echter niet lukken om online een verzekering af te sluiten dan kunt u ons ook bellen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch te bereiken voor al uw vragen.

Direct dekking mogelijk
Nadat u een vergelijking heeft gemaakt kunt u de verzekering direct online afsluiten. In de meeste gevallen heeft u direct dekking en kunt u direct rijden met uw voertuig.

Veilig en betrouwbaar

Uw verzekering veilig verzekeren
Bij Diks verzekeringen sluit u een verzekering af in een veilig en betrouwbare gebruikersomgeving. Deze omgeving is genaamd Secure Sockets Layer (SSL), een technische standaard om uw vertrouwelijke gegevens online te versturen.SSL zorgt ervoor dat gegevens tussen Diks verzekeringen en uw computer wordt versleuteld. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd.

Uw privacy staat is bij ons gewaarborgd
Uw persoonlijk gegevens die u doorgeeft aan Diks verzekeringen geven wij niet door aan derden. Wij onderschrijven de regels van het College Bescherming Persoonsgegevens. Vanzelf sprekend beschikt Diks verzekeringen over de benodigde AFM vergunning en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID.

Thuiswinkel Waarborg en consumentenbond
Diks verzekeringen is ook aangesloten bij de branchevereniging Thuiswinkel waarborg. De consumentenbond adviseert haar leden om online aankopen te doen op websites met het thuiswinkel waarborg. Het thuiswinkel waarborg is door de consumentenbond gewaardeerd met een 10. Lees hier meer.