Waarborgfonds motorverkeer ervaringen

5 oktober 2011

Waarborgfonds motorverkeer ervaringen

Het Waarborgfonds Motorverkeer komt voort uit de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen. Deze wet stelt het verplicht dat alle motorrijtuigen in Nederland verzekerd moeten zijn tegen schade die aan anderen wordt toegebracht. Het Waarborgfonds Motorverkeer biedt uitkomst in gevallen waarbij schade is ontstaan aan een motorvoertuig en de veroorzaker niet verzekerd is of er vandoor is gegaan zonder naam en adres achter te laten. Diks.nl heeft kennis op het gebied van schade en door de vele ervaringen met het Waarborgfonds Motorverkeer kunnen wij u wellicht op weg helpen.

U kan hieronder uw ervaring delen met ons en onze bezoekers over het waarborgfonds motorverkeer.

Mits u een verzekering heeft lopen bij Diks Verzekeringen kunnen wij u natuurlijk helpen om een schadeclaim in te dienen bij het Waarborgfonds. Neemt u gerust contact met ons op.