Waarborgfonds motorverkeer getuigenverklaring

28 september 2011

Bent u op zoek naar een Waarborgfonds motorverkeer getuigenverklaring? Het Waarborgfonds Motorverkeer komt voort uit de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen. Op grond van deze wet is het verplicht dat alle motorvoertuigen in Nederland verzekerd zijn tegen wettelijke aansprakelijkheid.

Ofwel tegen schade die aan anderen wordt toegebracht. Heeft u schade ondervonden aan uw auto dan biedt het Waarborgfonds Motorverkeer vaak uitkomst.
Bij schade moet er bewijs zijn van de schadegebeurtenis. Naast uw eigen verklaring dient u ook een getuigenverklaring te kunnen overleggen aan het Waarborgfonds Motorverkeer. Voor verder onderzoek is het noodzakelijk dat getuigenverklaringen en een politierapport aanwezig zijn om uw schadeclaim te ondersteunen.

Heeft u een verzekering lopen bij Diks Verzekeringen dan kunnen wij u natuurlijk helpen om een schadeclaim in te dienen bij het Waarborgfonds. Neemt u gerust contact met ons op.