Home Stichting Waarborgfonds Motorverkeer

Stichting Waarborgfonds Motorverkeer

03 jun 2011
1 min leestijd

De Stichting Waarborgfonds Motorverkeer is een stichting uit Nederland die opkomt in bepaalde situaties voor slachtoffers van een verkeersongeval waarbij motorvoertuigen betrokken zijn.

Ook bij autoschade kan het Waarborgfonds Motorverkeer helpen. Veel autoschades kunt u verhalen bij uw eigen verzekeringsmaatschappij. Maar wanneer de tegenpartij na schade is doorgereden wordt naar alle waarschijnlijkheid de schade aan het voertuig niet vergoedt door de verzekering. Is dit het geval dan kan het Waarborgfonds Motorverkeer uitkomst bieden.

Wanneer u recht heeft op schadevergoeding hangt af van bepaalde voorwaarden. Zo moet de schade zijn veroorzaakt door een motorvoertuig, u dient aan te tonen dat u de tegenpartij tot betaling heeft gemaand (indien deze bekend is) en er moet burgerrechtelijke aansprakelijkheid zijn.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op