Home Waarborgfonds autoschade formulier

Waarborgfonds autoschade formulier

28 mei 2011
1 min leestijd

Bij schade aan uw auto of wanneer u schade heeft veroorzaakt met uw auto dient u het Waarborgfonds autoschade formulier in te vullen.

U dient de voorkant van het Europees Schadeformulier samen met de tegenpartij in te vullen. Wees vooral rustig en kalm, zodat u dit zo zorgvuldig mogelijk kunt doen. Maak daarnaast een duidelijke situatieschets en, indien mogelijk, neem foto’s van de schade aan uw auto. Vergeet niet de naam- en adresgegevens van eventuele getuigen van de schade te noteren. Wanneer de voorkant van het formulier is ingevuld zorg ervoor dat de tegenpartij het schadeformulier ook ondertekend.

Wanneer alles goed en zorgvuldig is ingevuld krijgt elke partij één van de exemplaren. Daarna kunt u op uw gemak de achterkant van het schadeformulier invullen. Bewaar uw Waarborgfonds autoschade formulier altijd in uw auto of bij uw papieren. Indien u geen schadeformulier meer heeft kunt u deze gratis downloaden bij Alpina.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op