Home Waarborgfonds autoschade voorwaarden

Waarborgfonds autoschade voorwaarden

20 mei 2011
1 min leestijd

U kunt een beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer als u autoschade heeft en de dader niet bekend is; dit beroep moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Kunt u aantonen dat de schade is veroorzaakt door een motorvoertuig én dat u alles in werking heeft gesteld om degene die aansprakelijk is voor de schade te achterhalen, dan zal dit fonds in veel gevallen de schade aan uw voertuig vergoeden.

Bij schade aan uw auto of motor kunt u een verzoek tot schadeclaim indienen bij het Waarborgfonds. Dit verzoek dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Ten eerste moet de schade in alle gevallen zijn veroorzaakt door een motorvoertuig of een daaraan gekoppelde aanhanger. Daarnaast is het van belang dat vaststaat dat niet u, maar de tegenpartij aansprakelijk gesteld kan worden voor de veroorzaakte schade. Wilt u precies weten wat de voorwaarden zijn bij het indien van een verzoek tot schadeclaim kijkt u dan op de website van het Waarborgfonds Motorverkeer.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op